, 10:24:02 pm small cyan merah Hijau Bahasa Malaysia   Bahasa Inggeris call Hubungi Kami mbalas Soalan Lazim sitemap Peta laman Versi Mobile
banner1

Halaman Utama
Muat Turun Arkib

1 2 3  
Button untuk orang Awa,
Button untuk Warga Sekolah
Button untuk warga jabatan


Pengumuman
Penulis : PN. ENNY SUHAILIS BINTI SULEIMAN
Dimasukkan Pada : 2014-12-17 10:26:22
PERTANDINGAN INOVASI PERINGKAT JABATAN PENDIDIKAN NEGERI DAN PEJABAT PENDIDIKAN DAERAH NEGERI JOHOR TAHUN 2014 : KATEGORI ANUGERAH INOVASI KETUA SEKTOR (PENGURUSAN PERKHIDMATAN)
Semua Ketua Sektor
Jabatan Pendidikan Negeri Johor
Semua Pegawai Pendidikan Daerah
Pejabat Pendidikan Negeri Johor

PERTANDINGAN INOVASI PERINGKAT JABATAN PENDIDIKAN NEGERI DAN PEJABAT PENDIDIKAN DAERAH NEGERI JOHOR TAHUN 2014 : KATEGORI ANUGERAH INOVASI KETUA SEKTOR (PENGURUSAN PERKHIDMATAN)

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa saya telah diarah untuk menarik perhatian tuan/puan mengenai perkara di atas.

2.Sebagaimana pihak tuan sedia maklum, sambutan Hari Inovasi peringkat Jabatan Pendidikan Negeri Johor bagi tahun 2014 akan diadakan pada 19 Januari 2015 (Isnin).

3.Bagi tujuan tersebut, dimaklumkan bahawa beberapa Kategori Anugerah Inovasi telah dipertandingkan bertujuan untuk memberi pengiktirafan kepada pegawai/kakitangan di peringkat Jabatan Pendidikan Negeri Johor (JPNJ) dan Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) atas daya usaha mereka menghasilkan produk inovasi. Bersama-sama ini dilampirkan Borang Penyertaan dan Syarat-Syarat Pertandingan. Penyertaan adalah terbuka kepada semua pegawai/kakitangan di JPN dan PPD sahaja dan tarikh tutup permohonan adalah pada 01 Januari 2015(Khamis), Jam 12.00 tengahari.

4.Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini bolehlah menghubungi Pn Enny Suhailis Binti Suleiman di talian 07-2310110 / 012-7646583 atau email ke enny.suhailis@moe.gov.my.

Sekian, Terima Kasih.

BORANG PENYERTAAN INOVASI

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN INOVASI

bullet Berita & Aktiviti
bullet Pengumuman
bullet Muat Turun Bahan
bullet Galeri
bullet Arkib Pelan Strategik
bullet Ucapan Pengarah
 
Pautan ke portal KPM Pautan ke KPT Pautan ke MyGov Pautan  ke MSC Pautan  ke SPP Pautan  ke MAMPU Pautan  ke HRMIS
Laman ini terakhir dikemaskini pada : 2019-10-14 21:27:03
Penafian | Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Pasukan Web

Hakcipta Terpelihara © 2011 Jabatan Pendidikan Negeri Johor
Paparan terbaik 800 x 768 dengan Mozilla Firefox 4+ dan Google Crome
Dibangunkan oleh Pasukan Pembangunan Laman Web dan Portal,Sektor Pengurusan Maklumat (ICT), Jabatan Pendidikan Negeri Johor